.

Homyl Drvene Uglu Skladište Police Rack Kozmetike Organizator Šminku Organizacije, za Kupatilo Taština, Pultu

KM 35.40

Iz robe
U skladištu

* Ova slatka, sve belo police jedinica lako dopunjuje skoro svaki dekor, delikatna repove na stranu ploče dodati dašak sofisticirano u tvoj prostor. * Ovoj polici jedinica može biti lako okupio bez alata i jebe. * Napravljen od drveta složeni, to je čvrsto, nonflammable, voda i vlaga dokaz i lako čistiti sa vodom. * Korišćena u kući, den, uredu, kuhinja, spavaća, kupatilo ili kupatilu i više zadržati si sadržaj dobro organizovano i pristupačan. * Savršen za skladištenje figurice, kozmetika, kozmetiku, knjige i tako dalje.Opis : - napravljen od drveta složeni, to je čvrsto, nonflammable, voda i vlaga dokaz i lako čistiti sa vodom - Ova slatka, sve belo police jedinica lako dopunjuje skoro svaki dekor, delikatna repove na stranu ploče dodati dašak sofisticirano u tvoj prostor - Savršeno za skladištenje figurice, kozmetika, kozmetiku, knjige i tako je na Široko koristi kod kuće, den, uredu, kuhinja, spavaća soba, kupatilo ili kupatilu i više zadržati si sadržaj dobro organizovano i pristupačan - Ovo police jedinica može biti lako okupio bez alata i screws Specification : Materijal : Wooden Size Karton : Veličine : 37.5x20.5x20 CM/14.76x8.07x7.87inch Package Uključuje : 1 Piece Corner Shelf Note : Ne preporučuje se za boju, tapete, ili neujednačen površinu.Molim vas sacekajte za 24 sata pre nego što koristimo.Izabrao sve što ti treba u našu radnju.Ti ćeš lepo kupovinu iskustvo i naći kvalitetne proizvode, a službe odgovara politiku.

Detaljne specifikacije

- Material:
Wooden
Size Chart:
Size:
37.5x20.5x20CM/14.76x8.07x7.87inch
Package Includes:
1 PieceCorner Shelf :
Not recommended for paint, wallpaper, or uneven surfaces. Please wait for 24 hours before use. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :
Dodaci proizvoda