.

.

Ultra 1TB MicroSDXC Radi za BLU Studio X8 HD Plus Potvrđena od strane SanFlash i SanDisk (A1/C10/U1/8 kilometara/120MBs)

Ultra 1TB MicroSDXC Radi za BLU Studio X8 HD Plus Potvrđena od strane SanFlash i SanDisk (A1/C10/U1/8 kilometara/120MBs)

KM 172.49

Iz robe
U skladištu

✅;【Je POTVRĐENA I GARANTOVANO】 predviđeni da rade posebno da radi za tvog BLU Studio X8 HD Mobitela do San Flash-TM.Imaju pojedinačno testirani, potvrđeno sa više koristi ili tvoj uređaj uvjeravam 100% kvalitet. ✅【NAJBRŽE PRIJENOS BRZINU】 Dizajnirana za prebacivanju da 120 MB/s, to je oko 1.000 Slike Minut!Da 120 MB/s pročitao brzinu, kao (na osnovu unutrašnje testiranje na slike sa prosječnim dosije veličine 3.55 MB).Napravljena sa vlasnička tehnologije do brzine izvan UHS-ja 104 MB/s, ovo zahtijeva kompatibilni uređaje moze da dopre do tako brzinu. ✅【EFIKASAN ENERGIJE】 Dizajnirana za niže potrošnja energije, ovo koriste manje od 1% više baterija skladište dok je u normalne operacije.Ovo je lov moć, koristeći samo punu moć kada čitanju i pisanju.Flash pamćenje kao vidio ovdje zahtijeva mali ako bilo kakvu moć u sve. ✅【TERET APLIKACIJE BRŽE】 Ovo je također i A1-ovan nastup super nastup kartu da ode na 1500 pročitao IOPS, 500 pisati IOPS.Na osnovu unutrašnje testiranje.Rezultati mogu razlikovati na osnovu domaćin uređaj, aplikaciju tip i druge stvari. ✅【IDEALNO UPRADE】 Sada je vrijeme da poboljšam, sa sigurnošću da radim za i garanciju da radim za BLU Studio X8 HD za sve što radi.Većina primjetan je da Radi za tvog vremena, aplikacije, igra iskustva će trajati i teret brže van konkurencije.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda