.

.

Opremu za nadgledanje Medicinske Opreme Prtljag Tag - Srediti sa Briga, DOT i ACAA propisima (STATI-Praćenje-Opremu-334) Količinu (5)

Opremu za nadgledanje Medicinske Opreme Prtljag Tag - Srediti sa Briga, DOT i ACAA propisima (STATI-Praćenje-Opremu-334)

KM 14.99

Iz robe
U skladištu

✅ MEDICINSKU OPREMU ZA PRAĆENJE NE MOŽE BITI BROJALA KAO PRTLJAG I TI NE MOŽEŠ BITI OPTUŽEN ZA TO!. ✅ Crven - lako identificira tvoj medicinski potrebnu opremu za praćenje i zalihe. ✅ Podsjeća Kompanija zaposleni DOT I ACAA propisa je da nikad ne rastavi medicinske zalihe iz prepisao vlasnik. ✅ Dolazi u plastificirani plastičnu vrećicu da zaštitiš svoju karticu za godina i jak petlju da prikaci .. da svoje "opreme". ✅ Se kroz TSA stresa do proglašenja svoje uređaje sa ova oznaka.TSA Opremu za Praćenje PRTLJAG OZNAKA ZA MEDICINSKE OPREME & SUPPLIESWHY IMA TSA Opremu za Praćenje PRTLJAG UZBUNU TAG ✅ Opremu za Praćenje MEDICINSKA OPREMA, NE može BITI BROJALA KAO PRTLJAG I TI NE možeš BITI OPTUŽEN ZA TO! ✅ Ove oznake lako identifikovati svoju Opremu za Praćenje i zalihe. ✅ Klizi kroz TSA inspekciju stanicu, TSA agenti su upoznati sa prikazivanje Opremu za Praćenje I ZALIHE, etiketiranjem vaš uređaj si pomaganje ih da rade svoj posao. ✅ Podseti avio-osoblju zakona o medicinske zalihe - medicinska oprema, ne može biti brojala kao prtljagu, i ti ne možeš biti optužen za medicinske zalihe. ✅ Ove oznake olakšati život kada putujete, probaj ih!Ovo TSA Opremu za Praćenje prtljag oznake stajati i lako identifikovati.Oznake su profesionalno otisci i onda se ubaci u jaku laminat torbi da zaštiti ih godinama.ISPRED TAG pred ovu Opremu za Praćenje putovanja prtljag oznaka je crven, i ne mogu biti propustio.Ovo sam trebao da ti pomognem tok inspekcijom stanicu.Podsjeća dreser da sredim sa briga i obavještava im da imaju Opremu za Nadgledanje.TSA agenti su upoznati sa snimanje za Praćenje nije bas I ZALIHE, TSA će se prilagoditi svoje projekcije process.By pustiti ih da znate da imaju Opremu za Nadgledanje-vi im pomažete poboljsanje tvoj proces selekcije.Iza OZNAKA : Prepisao medicinska oprema, ne može biti brojala kao prtljag od airlines.Treba da aviokompanije agent treba podsjećati, iza ova oznaka posebno sazima DOT (Odsjek za Prijevoz) i ACAA (Avio zakon Pristup) pravila da je tvoja medicinska oprema se NE računa kao prtljag i ne bi trebala biti odvojeni od prepisao pacijent.Napomena, to je uvijek dobra ideja da nosim tvoje opravdanje doktora (recept primljeno) u slučaju da si izazvao.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda