.

.

Radioaktivni Lijekove & Medicinske Zalihe Prtljag Tag - Srediti sa Briga, DOT i ACAA propisima (STATI-Radioaktivni-Lijekove-338) Količinu (5)

Radioaktivni Lijekove & Medicinske Zalihe Prtljag Tag - Srediti sa Briga, DOT i ACAA propisima (STATI-Radioaktivni-Lijekove-338)

KM 5.24

Iz robe
U skladištu

✅ Radioaktivni Lijekove NE može BITI BROJALA KAO PRTLJAG I TI NE možeš BITI OPTUŽEN ZA TO!. ✅ Crven - lako identificira tvoj medicinski potrebna Radioaktivni Lekovima i zalihe. ✅ Podsjeća Kompanija zaposleni DOT I ACAA propisa je da nikad ne rastavi medicinske zalihe iz prepisao vlasnik. ✅ Dolazi u plastificirani plastičnu vrećicu da zaštitiš svoju karticu za godina i jak petlju da prikaci .. da svoje "opreme". ✅ Se kroz TSA stresa do proglašenja svoje uređaje sa ova oznaka.TSA Radioaktivni Lijekove PRTLJAG OZNAKA ZA MEDICINSKE OPREME & SUPPLIESWHY IMA TSA Radioaktivni Lijekove PRTLJAG UZBUNU TAG ✅ Radioaktivni Lijekove & zalihe / medicinska oprema, NE može BITI BROJALA KAO PRTLJAG I TI NE možeš BITI OPTUŽEN ZA TO! ✅ Ove oznake lako identifikovati tvoj Radioaktivni Lijekove opremu i zalihe. ✅ Klizi kroz TSA inspekciju stanicu, TSA agenti su upoznati sa rukovanje Radioaktivni Lekovima I ZALIHE, etiketiranjem vaš uređaj si pomaganje ih da rade svoj posao. ✅ Podseti avio-osoblju zakona o medicinske zalihe - medicinska oprema, ne može biti brojala kao prtljagu, i ti ne možeš biti optužen za medicinske zalihe. ✅ Ove oznake olakšati život kada putujete, probaj ih!Ovo TSA Radioaktivni Lijekove prtljag oznake stajati i lako identifikovati.Oznake su profesionalno otisci i onda se ubaci u jaku laminat torbi da zaštiti ih godinama.ISPRED TAG ispred ovo Radioaktivni Lijekove putovanja prtljag oznaka je crven, i ne mogu biti propustio.Ovo sam trebao da ti pomognem tok inspekcijom stanicu.Podsjeća dreser da sredim sa briga i obavesti ih da imaš Radioaktivni Lijekove.TSA agenti su upoznati sa snimanje za Radioaktivne Lekovima I ZALIHE, TSA će se prilagoditi svoje proces selekcije.Puštaš im da imaš Radioaktivni Lijekove-vi im pomažete poboljsanje tvoj proces selekcije.Iza OZNAKA : Radioaktivni Lekovi su medicinske potrepštine, prepisao medicinske zalihe i opreme ne može biti brojala kao prtljag od airlines.Treba da aviokompanije agent treba podsjećati, iza ova oznaka posebno sazima DOT (Odsjek za Prijevoz) i ACAA (Avio zakon Pristup) pravila da je tvoja medicinska oprema se NE računa kao prtljag i ne bi trebala biti odvojeni od prepisao pacijent.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda