.

.

Protezu Uređaj Alat Medicinske Opreme Prtljag Tag - Srediti sa Briga, DOT i ACAA propisima (STATI-protezu-uređaj-alata-337) Količinu (5)

Protezu Uređaj Alat Medicinske Opreme Prtljag Tag - Srediti sa Briga, DOT i ACAA propisima (STATI-protezu-uređaj-alata-337)

KM 14.99

Iz robe
U skladištu

✅ Protezu Uređaj Alat MEDICINSKA OPREMA, NE može BITI BROJALA KAO PRTLJAG I TI NE možeš BITI OPTUŽEN ZA TO!. ✅ Crven - lako identificira tvoj medicinski potrebna Protezu Uređaj Alat medicinske opreme i zalihe. ✅ Podsjeća Kompanija zaposleni DOT I ACAA propisa je da nikad ne rastavi medicinske zalihe iz prepisao vlasnik. ✅ Dolazi u plastificirani plastičnu vrećicu da zaštitiš svoju karticu za godina i jak petlju da prikaci .. da svoje "opreme". ✅ Se kroz TSA stresa do proglašenja svoje uređaje sa ova oznaka.TSA Protezu Uređaj Alat PRTLJAG OZNAKA ZA MEDICINSKE OPREME & SUPPLIESWHY IMA TSA Protezu Uređaj Alat PRTLJAG UZBUNU TAG ✅ Protezu Uređaj Alat MEDICINSKA OPREMA, NE može BITI BROJALA KAO PRTLJAG I TI NE možeš BITI OPTUŽEN ZA TO! ✅ Ove oznake lako identifikovati tvoje Proteze Uređaj Alat opremu i zalihe. ✅ Klizi kroz TSA inspekciju stanicu, TSA agenti su upoznati sa rukovanje Protezu Uređaj Tools S I ZALIHE, etiketiranjem vaš uređaj si pomaganje ih da rade svoj posao. ✅ Podseti avio-osoblju zakona o medicinske zalihe - medicinska oprema, ne može biti brojala kao prtljagu, i ti ne možeš biti optužen za medicinske zalihe. ✅ Ove oznake olakšati život kada putujete, probaj ih!Ovo TSA Protezu Uređaj Alat prtljag oznake stajati i lako identifikovati.Oznake su profesionalno otisci i onda se ubaci u jaku laminat torbi da zaštiti ih godinama.ISPRED TAG ispred ovo Protezu Uređaj Alat putovanja prtljag oznaka je crven, i ne mogu biti propustio.Ovo sam trebao da ti pomognem tok inspekcijom stanicu.Podsjeća dreser da sredim sa briga i obavesti ih da imaš Umjetnom Uređaj Alat.TSA agenti su upoznati sa snimanje za Protezu Uređaj Tools S I ZALIHE, TSA će se prilagoditi svoje proces selekcije.Puštaš im da imaš Protezu Uređaj Tools S-vi im pomažete poboljsanje tvoj proces selekcije.Iza OZNAKA : Protezu Uređaj Alati su medicinske opreme, prepisao medicinska oprema, ne može biti brojala kao prtljag od airlines.Treba da aviokompanije agent treba podsjećati, iza ova oznaka posebno sazima DOT (Odsjek za Prijevoz) i ACAA (Avio zakon Pristup) pravila da je tvoja medicinska oprema se NE računa kao prtljag i ne bi trebala biti odvojeni od prepisao pacijent.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda