.

.

Pokretljivost Opremu Medicinske Opreme Prtljag Tag - Srediti sa Briga, DOT i ACAA propisima (STATI-Pokretljivost-Opremu-333) Količinu (5)

Pokretljivost Opremu Medicinske Opreme Prtljag Tag - Srediti sa Briga, DOT i ACAA propisima (STATI-Pokretljivost-Opremu-333)

KM 14.99

Iz robe
U skladištu

✅ POKRETLJIVOST OPREMA, NE MOŽE BITI BROJALA KAO PRTLJAG I TI NE MOŽEŠ BITI OPTUŽEN ZA TO!. ✅ Crven - lako identificira tvoj medicinski potrebna pokretljivost opremu i zalihe. ✅ Podsjeća Kompanija zaposleni DOT I ACAA propisa je da nikad ne rastavi medicinske zalihe iz prepisao vlasnik. ✅ Dolazi u plastificirani plastičnu vrećicu da zaštitiš svoju karticu za godina i jak petlju da prikaci .. da svoje "opreme". ✅ Se kroz TSA stresa do proglašenja svoje uređaje sa ova oznaka.TSA Pokretljivost Opremu PRTLJAG OZNAKA ZA MEDICINSKE OPREME & SUPPLIESWHY IMA TSA Pokretljivost Opremu PRTLJAG UZBUNU TAG ✅ Pokretljivost Opremu MEDICINSKA OPREMA, NE može BITI BROJALA KAO PRTLJAG I TI NE možeš BITI OPTUŽEN ZA TO! ✅ Ove oznake lako identifikovati tvoj Pokretljivost Opremu i zalihe. ✅ Klizi kroz TSA inspekciju stanicu, TSA agenti su upoznati sa prikazivanje Pokretljivost Opremu I ZALIHE, etiketiranjem vaš uređaj si pomaganje ih da rade svoj posao. ✅ Podseti avio-osoblju zakona o medicinske zalihe - medicinska oprema, ne može biti brojala kao prtljagu, i ti ne možeš biti optužen za medicinske zalihe. ✅ Ove oznake olakšati život kada putujete, probaj ih!Ovo TSA Pokretljivost Opremu prtljag oznake stajati i lako identifikovati.Oznake su profesionalno otisci i onda se ubaci u jaku laminat torbi da zaštiti ih godinama.ISPRED TAG ispred ovo Pokretljivost Opremu putovanja prtljag oznaka je crven, i ne mogu biti propustio.Ovo sam trebao da ti pomognem tok inspekcijom stanicu.Podsjeća dreser da sredim sa briga i obavesti ih da imaš Pokretljivost Opremu.TSA agenti su upoznati sa snimanje za Pokretljivost nije bas I ZALIHE, TSA će se prilagoditi svoje projekcije process.By da im damo do znanja da imaš Pokretljivost Opremu-vi im pomažete poboljsanje tvoj proces selekcije.Iza OZNAKA : Prepisao medicinska oprema, ne može biti brojala kao prtljag od airlines.Treba da aviokompanije agent treba podsjećati, iza ova oznaka posebno sazima DOT (Odsjek za Prijevoz) i ACAA (Avio zakon Pristup) pravila da je tvoja medicinska oprema se NE računa kao prtljag i ne bi trebala biti odvojeni od prepisao pacijent.Napomena, to je uvijek dobra ideja da nosim tvoje opravdanje doktora (recept primljeno) u slučaju da si izazvao.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda