.

14W Solarne Ploče Moć Ruksak Laptop Torbu sa Drškom i USB Naplaćivati Luku(Crna)

KM 134.99

Iz robe
U skladištu

Idealna za drži kaze, zalihe, kao i izlete, biciklizam, ili kampovanje, svjetlo, prenosni pack možeš zadržati i optužiti za sav tvoj mali mobilni najvažnije koriste solarnu energiju sa dodatkom solarne ploče.Osigurati te nikada neće ostati mrtav baterije u slučaju nužde.14 Watts od Solarna energija dostavlja Pruža direktno punjenje preko standard USB port.Glavni džep za unutrašnje pretinac da stane ploču, laptop (do 17") i vanjski za pasoš, novčanik, užinu, knjige.Naprijed main džep sa organizacija ploča za telefon, optužujući dine kejbl, ključeve, olovke.Dual-šlicevima dizajn čini ovaj ruksak je zgodnije.Integralnog solarne ploče je otporan na vodu i dizajnirana za najtežim uslovima.Može da izdrži udara, kapi i manje uboda.Spriječiti štetu na vašoj uređaje dok putuje po jebeni ih u jedan od savršeno veličine i siguran komorama trajnih ruksak.Namijenjene da pune hiljade uređaj koji je odgovoran od USB, uključujući i razne ručnim uređaje i telefona, i DSLR kameru baterije (sa USB naplaćivati kolevka).Uključujući Jabuka i Phone, Android, Samsung Galaksije, Blackberry, Jabuka ipad i Samsung Tablete, ipod, Sony, nikon-om, Canon, i Go Pro digitalne kamere.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda